U moet weten dat wij - de Golden Showers- enorm populair zijn in de gemeente Het Bildt en wijde omgeving. Als we zouden willen, kunnen we elke avond wel vijf keer optreden op tien verschillende festivals, feesten en partijen.....Maar ja, als we dat gaan doen, zijn we nooit meer thuis!!

Bovendien mag Golden Shower Ralf van zijn zwager Golden Shower Mac zijn wijffie (of zussie) niet elke avond alleen laten zitten.....en daarom -en omdat we ook wel eens gewoon rust willen hebben (we hebben al roestvrij stalen hekken rond onze huizen moeten plaatsen om de fans van het lijf te houden en om te voorkomen dat ze gaan roesten - de hekken dus-).....

Nou ja...wilt u dat de Golden Showers voor u gaan optreden? Dan kunt u het best even het onderstaande formuliertje invullen en naar ons toe mailen. Uiteraard is het geheel vrijblijvend en het verplicht u tot niets (ons ook niet)!

Ralf of Mac belt u dan zo spoedig mogelijk terug......als dat geen Golden Shower service is.....
Boekingen..???!!!...
Naam

Uw telefoonnr.

Datum optreden
*Pietje Boersma is de snelste postloper die de gemeente Het Bildt ooit heeft gekend.....vandaar dat we hem uitkozen om de mail te bezorgen!