Mijn naam is Roelof Klaas van der Veen (in de volksmond 'Ralf'), en 'k ben geboren op 12 augustus 1970. Ik ben getrouwd met Ageeth, een zusje van de andere Golden Shower en ben vader van vier kinderen. Twee van mijn vrouw en twee van ons samen. Ik ben werkzaam bij Mos groente en fruit, hoofdzakelijk als chauffeur en verder probeer ik op de werkvloer ook nog wat dingen te regelen (niet dat er ooit iemand naar me luistert, maar goed, dat doen jullie straks wel, hoop ik). Ik heb verschillende keren meegedaan aan het Bildts Songfestival en een enkele keer zelfs een prijs gewonnen.
Gouden Engeltje Ralf van der Veen
Wat humor betreft snappen we elkaar, wat zingen betreft ook en verder doet het er niet toe. Ik ben een gelukkig mens en deze nieuwe hobby vind ik geweldig. Buiten zingen, voetbal ik en soms als ik het niet vergeet tennis ik ook nog. Verder loop ik sinds een aantal maanden 2 tot 3 keer per week hard met mijn buurman en een andere vriend. Ja, volgens mij heb ik alles wel verteld. De seks is goed maar geen plas-seks voor mij. Ha…… mijn vrouw ziet me aan komen.

Ik zou zeggen tot ziens bij ons volgende optreden. Doei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zingen heb ik altijd leuk gevonden. Vooral het Nederlandstalige lied spreekt me aan; ik ken veel nummers en vind het leuk om te doen. Ik ben niet iemand die veel over zichzelf vertelt en eigenlijk vind ik het ook niet nodig.
Toen we bedachten dat we een duo zouden willen beginnen, had ik er meteen zin in.

We hebben veel lol, hebben alleen met elkaar te maken, niet met een hele band en dat biedt natuurlijk veel voordelen. Mijn zwager en ik kunnen erg goed met elkaar opschieten en zijn al vele jaren vrienden. Toen dacht ik: "kom ik trouw gewoon met zijn zusje, dan gaat het dubbel op".